HAGYOMÁNYOS AKRILFESTMÉNY

A klasszikus festési eszközöket részesíted előnyben, így inkább egy hagyományos akrilfestményt szeretnél?

Az egyedi, kizárólag az igényeid alapján készülő portrédat hagyományos akrilfestmény formájában is elkészíthetem Neked.

Vedd fel velem a kapcsolatot email-ben vagy telefonon, és örömmel készítek Neked árajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

RENDELÉS MENETE

  1. A portré ebben az esetben is általában fényképek alapján készül, minőségi festővászonra festve, mely egy masszív vakráma keretre van feszítve. A képeket az info@adamszki.com email címre várom.

  2. Egyeztetjük a pontos részleteket és az igényeidet emailben (info@adamszki.com) vagy telefonon (+36 30 496-6128), beleértve a vállalási árat és a határidőt.

  3. Hagyományos eszközökkel készülő képek esetén 50% előleget kérünk, melyről ezen a ponton küldjük a díjbekérőt, majd a számlát. Az összeg beérkezése után kezdődik a festési munka.

  4. Az alapok megfestése után készítünk egy fényképet a festményről, melyet emailben elküldünk Neked véleményezésre. Esetleges észrevételeidet és kéréseidet maximálisan figyelembe veszem a folytatás során.

  5. A kép elkészültekor küldjük Neked a második díjbekérőt, majd számlát, mely a vételár fennmaradó 50%-ról szól, valamint az esetleges szállítási költségről.

  6. A száradást, valamint a második összeg beérkezését követően a kép átadásra kész. Hagyományos festmények átadásakor a kép biztonsága érdekében a személyes átadást javasolnánk, akár a székhelyünkön (2113 Erdőkertes, Tó utca 3. D/1), akár egy előre egyeztetett Budapest környéki helyszínen, ahova a festmény elszállítását díjmentesen vállaljuk. Postával történő kiszállítás is lehetséges, azonban csak külön díj ellenében, melynek összege a folyamat végén kerül kiszámításra, és a második számlán kerül feltüntetésre. Postai kiszállítás esetén a szállítás során keletkező esetleges károk miatt felelősséget nem tudunk vállalni.

TÁJÉKOZTATÓ ÁRAINK

A lenti árak csupán nagyságrendi árak, melyek célja hogy hozzávetőleges képet kapj a várható költségekről.

 

Pontos árajánlatot (mely határidőt is tartalmaz) a kapcsolatfelvételt követő részletes egyeztetés után tudok készíteni. Természetesen szinte bármilyen más méretben, vagy akár 5-nél több portré alany esetén is tudom vállalni a feladatot.